Anders Bergmark

Anders Bergmark ny senior advisor på Miltton

Miltton värvar kommunikationsprofil från Schibsted-koncernen.

Miltton Sverige fortsätter sin tillväxtresa när man värvar Anders Bergmark som ny senior advisor med fokus på att växa den kreativa affären och marknads-PR. Anders har en lång erfarenhet från såväl byråvärlden som kundsidan senast som marknadschef på Schibsted-företaget Kundkraft.

”Miltton är i en spännande fas där man är störst i Finland men satsar på nytt i Sverige och jag ser fram emot att få bryta ny mark tillsammans med ett enormt stark nätverk”, säger Anders Bergmark.

Anders grundade och drev kreativa och prisvinnande PR- och kommunikationsbyrån Apartment5 och har även startat upp en AI-rekryteringstjänst. Han har lång erfarenhet av kommunikation och media och därtill djupa kunskaper av kreativa lösningar och innovation.

”Samhället är i konstant förändring och inom PR-fältet är det spännande vad fokus på kreativitet och teknologi kan ge för olika kunder i relation till alla olika utmaningar inom hållbarhet och AI som kommer starkt nu”, fortsätter Anders.

Anders Bergmark började sin tjänst 17 januari 2023.

”Miltton har ökat sin PR-satsning under senare tid, och med rekryteringen av Anders ökar vi takten ytterligare. Med Anders kreativitet och kunskap om ny teknik och media får våra kunder en ännu vassare rådgivning i det nya medielandskapet”, säger Emma Själin, managing partner och CEO för public relations på Miltton i Sverige.

 

Mer information:

Emma Själin, emma.sjalin@miltton.com, +46 (0)76 228 96 29

Anders Bergmark, anders.bergmark@miltton.com, +46 (0)73-698 17 07

 

Public Affairs Miltton Sverige