Miltton vann priser på Årets Byrå 2022

Dubbelvinst för Miltton i Årets Byrå 2022

Miltton Insights, en del av Miltton Sweden, vann första pris i kategorin Marketing Data & Technology i Årets Byrå för andra året i rad! Inte nog med det, byrån tog även hem vinsten som Bästa Arbetsgivare.

– Att vinna både 2021 och 2022 med hjälp av våra kunder är ett kvitto på att vår styrka ligger i vårt kundfokus, att hjälpa våra kunder i alla deras utmaningar när det gäller Data Driven Marketing, säger medgrundare och partner Mattias Andersson.
– Vår bransch är i ständig förändring och utan våra medarbetare och deras engagemang för området och våra kunder hade vi inte haft denna position. Att vinna priser är stort men att hjälpa våra kunder är större, fortsätter han och ler.

Miltton Insights var även nominerad i kategorin Bästa Arbetsgivare, i kategorin 6-25 Mkr. Priset delades ut av fackförbundet DIK tillsammans med Regi.

– Att vinna Bästa Arbetsgivare känns fantastiskt och är verkligen ett kvitto på de värderingar vi lever efter. Ända från start har vår viktigaste KPI varit medarbetarnöjdhet. Att ta hand om teamet, alla medarbetarna, det är viktigt. Det är kärnan och vad vi är, helt enkelt. Vi är en grupp ivriga talanger inom analys och martech, som trivs tillsammans och som alltid vill lära sig nytt för att hjälpa våra kunder, säger Mårten Tilosius, vd för Miltton Insights.

För mer information, kontakta:

Mårten Tilosius
073 391 88 40
marten.tilosius@miltton.com

Mattias Andersson
073 511 33 71
mattias.andersson@miltton.com

Mer om Årets Byrå 2022:
Inför Årets Byrå 2022 fick Regi in över 2100 bedömningar från kommunikationsköpare som har bedömt de byråer de har arbetat med under det senaste året. Av dessa kvalificerade sig 132 byråer, som aktivt valde att delta i studien och få sina relationer utvärderade och kvalitetssäkrade av tredje part. Klicka här för mer information om Årets Byrå.