Jesper Brandt utsedd till vd för Miltton Sverige

Konsultföretaget Miltton har utsett Jesper Brandt till ny VD för Miltton Sverige. Han börjar i januari 2023, och kommer att förstärka Milttons nordiska tillväxtstrategi.

Jesper Brandt har lång erfarenhet av ledande befattningar inom både strategisk kommunikation och affärsledning. Han har gjort en lång karriär både som journalist och företagare, och som familjeägare och styrelseledamot i Brandt Group. Innan Miltton arbetade han som VD för King Street Sweden, en del av Rud Pedersen-gruppen.

”Milttons nordiska expertis är väldigt central i Sverige. Världen genomgår ständigt stora förändringar och Miltton vill föra sin starka kunskap om samhällspositionering till ännu fler kunder i Sverige. Jag antar utmaningen med stort intresse och det gläder mig att tillföra min egen kompetens till Milttons 400 experter, varav drygt 70 arbetar i Sverige,” säger Jesper Brandt.

Miltton Group har vuxit internationellt de senaste åren och har för närvarande kontor i Finland, Sverige, Estland, Lettland, Bryssel och Washington D.C. För Milttons kunder möjliggör det sömlösa samarbetet mellan experter från olika länder att ta fram olika insikter och vinklar från olika verksamhetsmiljöer. Den heltäckande rådgivningen bygger också på företagets sätt att kombinera expertis från olika silos och bakgrunder i samhället. Milttons svenska verksamhet har också vuxit de senaste åren, med stark tillväxt inom framför allt Public Affairs, Corporate Communications och Insiktsdriven marknadsföring.

Jarkko Konttinen, nuvarande VD för Miltton Sverige, fortsätter som styrelseordförande.

”De stora samhällsförändringarna skapar även möjligheter för våra kunder i norra Europa och runt om i världen. Miltton spelar en särskilt viktig roll i att positionera sina kundföretag i en ständigt föränderlig situation, och stärker deras verksamhet. Vi välkomnar Jesper varmt med på Milttons starka tillväxtresa,” säger Jarkko Konttinen.

 

Mer information:

Jarkko Konttinen

styrelseordförande

Miltton Sverige

jarkko.konttinen@miltton.com

+358 40 502 5096