Filmstaden Företagsbiljetter 1200x506

För Filmstaden Företagsbiljetter (tidigare SF Bio Företagsbiljetter) är julen årets viktigaste försäljningsperiod som står för mer än häften av årets omsättning. I år har Filmstaden Företagsbiljetter valt att gå ifrån postala till digitala utskick och därmed har den sedvanliga jultidningen fått stryka på foten.

Friends & Tactics och Filmstaden Företagsbiljetter har samarbetat i flera år. Vi ville nu ta ett nytt grepp om 2018 års julkampanj. Sagt och gjort. Med korta, humoristiska filmer säljer vi Filmstaden Företagsbiljetter på ett annorlunda och lite oväntat sätt.

En undersökning vi gjorde visade att så gott som alla har erfarenhet av att få dåliga julklappar av en arbetsgivare. Vi fick höra historier om allt ifrån inslagna våtservetter till utgången ost. Inte sällan är många personer under lång involverade i sökandet efter den bästa julklappen till kunder och medarbetare.

Friends & Tactics har tillsammans med HofF:s produktionsbolag Parapix i en filmserie på sex avsnitt dramatiserat en ytterst omständlig julklappsprocess på ett företag med kontentan: Krångla inte till det! Köp biobiljetter – den perfekta julklappen.

Se den episka trailern här. Hela serien hittar du på filmstaden.se/foretagsbiljetter

Om Filmstaden Företagsbiljetter

Filmstaden Företagsbiljetter är den perfekta gåvan att ge till kunder och medarbetare. Det är alltid lika uppskattat och mottagaren väljer själv film och tillfälle.

Företagsbiljetten gäller i utbyte mot en biobiljett till valfri ordinarie föreställning. Biljetterna kan man få i traditionell pappersform och även som en digital värdekod för distribution via SMS/e-post eller på egen hand.

Biobiljetterna är enkla att administrera och levereras 3-5 dagar efter din beställning. Beställer du som företag får du dessutom rabatt jämfört med ordinarie biljettpris. I priset ingår också tryck av en personlig hälsning samt ett fint presentkuvert. Företagsbiljetten är giltig i ett helt år från inköpsdatum och finns i både pappersform och som digital värdekod.