Karriär

Vi är en unik mix av olika experter som ger våra kunder insikter och inspiration i en ständigt föränderlig värld.

Jobba hos oss

Vi tror på öppenhet, förtroende och flexibla arbetsmetoder. Vi är ett företag under stark tillväxt och bland våra medarbetare hittar du spetskompetens inom områden som näringsliv, kultur, marknadsföring, design, politik, forskning, internationella organisationer m.m.

Det är inte längden på ditt cv som avgör, snarare är det hur du tänker och vad du har för visioner som tilltalar oss. Om du tror att du är rätt person för oss och inte hittar något passande under lediga tjänster, tveka inte att skicka in en spontanansökan.

Vi söker en hållbarhetsrådgivare

Hur är det att arbeta hos oss?

Vi är passionerade, drivna och ambitiösa. Eftersom vi arbetar i en växande organisation i en snabbt föränderlig värld med en rad olika kunder krävs det ofta tålamod och inte minst flexibilitet av oss alla. För att klara det behöver vi vara öppna inför att ta stöd och lära oss av varandras bakgrunder, erfarenheter och kunskaper.

Vi gör allt vi kan för att hjälpa till när arbetsbelastningen blir för stor, ge en second opinion inför en presentation eller erbjuda en axel att luta sig emot när det behövs. Förutom dagliga avstämningar erbjuder vi informationsmöten på regelbunden basis så att alla kan hålla sig uppdaterade med vad som händer runt vårt internationellt växande företag.

PERSONLIG UTVECKLING

Eftersom våra medarbetare är smarta människor med olika erfarenheter från olika bakgrunder kommer det inte som någon överraskning att de flesta av de lärdomar vi får, får vi av varandra. På Miltton kan utmaningar och möjligheter ta sig uttryck i olika former –­ ett nytt projekt med en ny kollega kan leda till nya lärdomar för alla inblandade.

De flesta av oss skulle aldrig kunnat förutspå att ens yrkesbana kunde ändra riktning och form så över tid i ett och samma företag. Miltton är en platt men mycket bred organisation där våra experter kan ta sig från ena sidan till den andra. Här kan du gå från att vara PR-konsult till expert inom investerarrelationer eller från praktikant till vd – allt kan hända.

En mer traditionell karriärväg att gå är genom våra interna utbildningar och vårt Nordic Exchange-program såväl som våra feedback- och utvecklingsverktyg och inspirerande evenemang och workshops. Hos oss finns stora möjligheter till kunskap, insikt och nya idéer.

FLEXIBEL ARBETSMILJÖ

Vår arbetsmetod är relativt nordisk; vi tror på öppenhet, förtroende och flexibilitet. Istället för hierarkier och toppstyrning är vår alltmer mångsidiga arbetsgemenskap grunden till vår stora framgång.

Samtidigt som vi är stolta över våra moderna kontorslokaler vill vi ge alla medarbetare frihet att organisera sitt arbete på det sätt de känner sig mest produktiva.

GEMENSKAP

Vi vill vara en arbetsplats där alla anställda känner att de kan vara sig själva. Och vår senaste Siqni-undersökning om välbefinnande på arbetsplatsen gav oss ett kvitto på att vi lyckats. (”En arbetsmiljö där man kan vara sig själv.” 87/100) Kanske är det därför många inte bara ser Miltton som en arbetsgivare utan också en plats för gemenskap på dagarna och även på sin fritid. Men istället för att skapa strukturer kring umgänge och aktiviteter tror vi mer på att det kommer inifrån. Så om du vill organisera aktiviteter som också inkluderar andra har du vårt fulla stöd.

VÄLBEFINNANDE

Våra medarbetares tid och energi är våra viktigaste resurser och det är vår högsta prioritet att de båda används klokt. Under en intensiv period kan det exempelvis hända att du hastigt och lustigt behöver göra en resa på ett par dagar men efter en sån period är det otroligt viktigt att du får tid till återhämtning.

Förutom tillgång till grundläggande hälso- och sjukvård, lunchpauser, hälsosamma mellanmål, friskvårdsbidrag m.m. vill vi skapa en arbetsmiljö som ökar medarbetarnas välmående. Exempel på det kan vara en yogaklass på arbetstid, ett ärligt samtal med projektgruppen eller en välbehövlig sovmorgon när tillfälle ges. För låt oss vara ärliga, vi är inte perfekta men tillsammans kan vi alla göra vårt bästa för att skapa det arbetsklimat vi vill ha.

PRO BONO

Genom åren har Miltton hjälpt en rad pro bono-kunder för att uppmärksamma deras syfte. Att ge tillbaka till samhället är av stor betydelse för oss. Hur vi väljer ut våra pro bono-kunder är det medarbetarna på Miltton som fattar beslut om.