Martech Consultant & Project Manager

ENGLISH

Miltton Insights (Årets Byrå 2021) är gruppens datadrivna konsulter. Vi är kundcentriska och arbetar med affärsdrivande kundinteraktion tillsammans med våra kunder i agila team. Vi strävar alltid och älskar alltid att leverera relevant kundupplevelse med hjälp av data, analys, martech och nya arbetssätt.

Just nu letar vi lite extra efter någon som vill arbeta med att rådge om och arbeta med Martech. Det är en bred konsultroll med inslag av lösningsarkitektur, teknisk projektledning men även generell rådgivning inom datadriven marknadsföring.

Martech Consultant & Project Manager

Vi söker dig med stor passion för CRM/Martech. Du är van att röra dig i gränslandet mellan IT och Affär. Du kan kravställa mot IT samtidigt som du har en stark förståelse för vad som driver affären. I ditt arbete kommer du både leda projekt av relativt teknisk karaktär (t.ex. implementation av Marketing Automation-verktyg eller en CDP) men också med ledningsgrupp diskutera och sätta strategier kring CRM, lojalitet och Marketing Automation.

Du arbetar idag som konsult eller på kundsidan där du har lett projekt inom digital marknadsföring och Martech. Du kanske arbetar på affärssidan eller IT-sidan, men har passion för hur tekniken kan utveckla kundupplevelsen och öka affärsnyttan.

Rollen som konsult är oerhört lärorik, den innebär mycket frihet och du kommer att kunna sätta din egen prägel på rollen. Möjligheten för dig att använda din kunskap inom flera olika branscher kommer att göra att du utvecklas och lär dig snabbt.

Placering: Stockholm.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev samt löneanspråk till cecilia.adolfsson@miltton.com så snart som möjligt, dock senast 26 november 2021. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta marten.tilosius@miltton.com.