Analyst & Marketing Automation Specialist

ENGLISH

Miltton Insights (Årets Byrå 2021) är gruppens datadrivna konsulter. Vi är kundcentriska och arbetar med affärsdrivande kundinteraktion tillsammans med våra kunder i agila team. Vi strävar alltid och älskar alltid att leverera relevant kundupplevelse med hjälp av data, analys, martech och nya arbetssätt.

Vi söker ständigt nya stjärnor till oss. Just nu letar vi lite extra efter en:

Analyst & Marketing Automation Specialist

Vi söker dig som gillar att lösa problem genom att gräva i data! Som kundanalytiker/MA-specialist hos oss kommer du att få chansen att arbeta med en rad olika företag och hjälpa dem med analys och marketing automation. Det betyder att du kommer att stötta våra kunder med kundflöden, målgrupper och analyser.
Vi står för insikt och automatisering, som tillsammans med kreativitet blir till spännande kundupplevelser. Just nu finns det ett stort sug efter kunskap inom martech och vi behöver bli fler kollegor som vill arbeta med datadriven marknadsföring. Är det du?

Du har kanske en utbildning inom statistik/matematik eller är ingenjör…eller har lämplig utbildning från exempelvis Medieinstitutet, Hyper Island eller IHM. Du har erfarenhet av programmering, gärna SQL, R, Python eller SAS. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i Braze, Exponea, Emarsys, Agillic, Adobe Campaign, Voyado, Salesforce Marketing Cloud eller i något annat kampanjhanteringsverktyg.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kampanjanalys, martech/marketing automation, growth hacking eller dataanalys, men det är inget krav. Rollen kan anpassas baserat på den erfarenhet du har.

Rollen som konsult är oerhört lärorik, den innebär mycket frihet och du kommer att kunna sätta din egen prägel på rollen. Möjligheten för dig att använda din kunskap inom flera olika branscher kommer att göra att du utvecklas och lär dig snabbt.

Placering: Stockholm.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev samt löneanspråk till cecilia.adolfsson@miltton.com så snart som möjligt, dock senast 26 november 2021. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta martin.dicksved@miltton.com.