Art Director

Vi tar inte emot fler ansökningar till denna tjänst, men besök gärna vår sida Karriär eller följ oss på LinkedIn för nya möjligheter!

Är du en insiktsdriven och idéstark Art Director? Då söker vi dig till en ledande roll med stora möjligheter.

Miltton är en fullservicebyrå som hjälper sina kunder att formulera, kreera och nå ut med effektfulla budskap. Vi är 350 specialister runt om i Sverige, Norden och världen med kompetenser inom bland annat reklam, Public Affairs, Public Relations, grafisk-, digital- och rörlig produktion, CRM och MarTech.

Som vår nya Art Director på Miltton kommer du vara med och driva den kreativa utvecklingen på byrån. Det är du som förvandlar träffsäkra insikter till kraftfulla koncept och engagerande kommunikation, och som hittar oväntade lösningar och vägar för att nå ut till våra kunders kunder.

Vi erbjuder:
• En ledande kreativ roll på en internationell fullservicebyrå
• Möjlighet att få arbeta med många av marknadens främsta varumärken
• Förutom dina närmaste kreatörskollegor har du även direkt tillgång till experter inom PA/PR, MarTech, hållbarhet, filmproduktion och digital produktion
• En unik chans att vara med och utveckla Miltton Swedens kreativa erbjudande

Vi tänker oss att du:
• har minst 5 års erfarenhet som Art Director på reklambyrå eller motsvarande
• är en kreativ och passionerad problemlösare som utmanar och alltid vill gå steget längre
• gillar att tänka ut stora idéer och koncept lika mycket som att snida ut Keynotes (som du även säljer in med bravur) och kampanjenheter
• har ett vasst öga för film och rörligt och är van att jobba med både större och mindre produktioner

Självklart är du en hyvens persons som tänker laget före jaget, och bidrar med positiv stämning bland såväl kollegor som kunder.

Skicka din ansökan med portfoliolänk, personligt brev, löneanspråk och CV till anton.strom@miltton.com och cecilia.adolfsson@miltton.fi så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning.