Miltton fyller 20 år – följ @milttonagency på instagram för att få de senaste nyheterna från våra fem kontor

I två decennier har Miltton hjälpt företag och organisationer att navigera i den allt mer komplexa värld vi lever i. Idag är vi ca 350+ medarbetare fördelat på fem städer som erbjuder konsult-, kommunikations-, marknadsförings-, varumärkes- och designtjänster i världsklass till kunder i olika branscher.

Alltihop startade för 20 år sen med en årsredovisning som allra första uppdrag. Fram till idag har vi vuxit till att bli en unik one-stop-shop för all sorts konsultativ och kreativ expertis. Vi hjälper företag och organisationer att ta en framtidsinriktad position som skiljer sig från konkurrenternas och som har en tydligt definierad roll i samhället.

Tillsammans med våra kunder tar vi fram digitalt anpassade koncept som driver hållbar tillväxt och hittar nya sätt att engagera stakeholders. Oavsett om behovet är kreativa idéer som får människor att engagera sig, expertis inom public affairs, användarvänliga digitala tjänster, bländande visuell design eller en framgångsrik börsintroduktion, så kan vi erbjuda det. Vårt sätt att kontinuerligt korsbefrukta branscher och koppla ihop olika silos i samhället har visat sig värdefullt för våra kunder.

Vi fortsätter på den väg vi slagit in på för att serva våra kunder ännu bättre. År 2021 har vi kombinerat våra team som arbetar med marknadsföringskommunikation, varumärkesstrategi, visuell gestaltning och digital design samt Miltton Creative i ett enda affärsområde under Miltton-paraplyet. Följden av det blir att Miltton Creatives Instagram-konto får nytt liv som @milttonagency och representerar i framtiden alla nyanser av Milttons tjänsteportfölj.

”Vi ser att klyftorna mellan affärsrådgivning, social design, digital service design, varumärkesarbete, marknadsföring och hållbar utveckling fortsätter att krympa. Vi arbetar nu sömlöst mellan dess kompetensområden på alla våra fem kontor”, säger Varpu Varpela, affärsledare inom marknadsföring, varumärke och PR på Miltton.

Följ oss på sociala medier:

Instagram
Facebook
Twitter
LinkedIn

För mer information, kontakta:

Varpu Varpela
+358401795659
varpu.varpela@miltton.com