Miltton stärker sitt strategiska kommunikationserbjudande i Sverige

Emma Själin, tidigare vd på Miltton Public Affairs Sweden, blir ansvarig för utvecklingen av det nya strategiska kommunikationserbjudandet.

“Förändringen speglar det intresse och de signaler vi får från våra kunder, då flera av dem arbetar allt mer integrerat, och jag ser fram emot att presentera vårt sömlösa kommunikationserbjudande till dem,” säger Emma Själin, nu vd i Sverige för både Miltton Public Affairs och Public Relations.

Organisationsförändringen innebär nyrekryteringar efter sommaren, och utvecklingen ligger i linje med bolagets mål i Sverige.

“Den här sammanslagningen inom strategisk kommunikation och rådgivning betyder att vi kan hjälpa våra kunder i en föränderlig värld ännu mer effektivt här i Sverige. Våra styrkor ligger i strategisk, insiktsdriven och kreativ kommunikation och marknadsföring. Och naturligtvis samarbetar vi fortsatt över landsgränser i och med vår internationella närvaro, från Washington DC till Bryssel och Helsingfors,” säger Jarkko Konttinen, vd på Miltton Sweden.

För mer information:

Emma Själin
vd Miltton Public Affairs och Public Relations
+46 (0)76 228 96 29
emma.sjalin@miltton.com

Klicka och läs mer om vad vi erbjuder för tjänster inom Public Affairs och Public Relations på Miltton Sweden.