Niclas Karnhill ny Senior Advisor inom PR och kriskommunikation

“Jag har hört mycket gott om Miltton, ett intryck som förstärktes under våra samtal under sommaren,” berättar den erfarne kommunikationsrådgivaren.

“Förutom liknande värderingar delar vi en offensiv syn på kommunikation. Miltton har stora muskler i både kunskap och storlek men framför allt en framåtanda som lockar mig,” fortsätter Niclas Karnhill.

“Vi välkomnar Niclas till Miltton och ser fram emot att tillsammans ge våra kunder marknadens bästa rådgivning. Niclas har lett kommunikationsarbetet i företag som befunnit sig i olika faser – däribland tillväxt, marknadsdominans och kris. Därtill har han en djup erfarenhet av M&A. Med Niclas får vi ytterligare erfarenhet och spets – inte minst inom företags- och kriskommunikation. Detta är något våra nuvarande och kommande kunder kommer att få nytta av,” säger Emma Själin, vd Miltton Communications.

Miltton Sveriges vd Jarkko Konttinen är enig:

“Det här är ett bra nästa steg för vårt Communications-team, som nu får en ny lagspelare med bred och djup kompetens. Vi har rekryterat många nya medarbetare detta år till Miltton Sverige och letar alltid efter nya kollegor som förstår både samhället och näringslivet, så att vi kan hjälpa våra kunder på bästa sätt i de utmaningar de möter.”

Niclas Karnhill har haft flera ledande befattningar inom kommunikation, både i börsnoterade bolag och onoterade företag. Senast kommer han från EQT-företagen IP-Only och GlobalConnect, där han arbetade som presschef under sex år.