Nisha Besara

Nisha Besara ny VD för Miltton Communications & Public Affairs

Den internationella konsultbyrån Miltton meddelar idag att Nisha Besara tillträder som ny VD i Sverige för Miltton Communications & Public Affairs. Nisha kommer att leda och utveckla Milttons arbete inom strategisk kommunikation på den svenska marknaden samt stärka erbjudandet inom Public Affairs. Nisha har en gedigen bakgrund inom politik, media och kultur. Hon har bland annat varit chefredaktör för tidningen Chef, vice VD på Rud Pedersen Sverige och ledarskribent på Aftonbladet. Ytterligare har Nisha över femton års erfarenhet som moderator i olika samhällsviktiga sektorer och sitter i flera styrelser. Med sin tunga bakgrund inom ledarskap, senior politisk rådgivning och unika förståelse för olika samhällssektorer kommer hon att bidra till Milttons tillväxtresa i Sverige.

”Det känns roligt att bli del av en byrå som befinner sig i rörelse och fortfarande utvecklas. Milttons erbjudande och ambitiösa målsättningar gör att jag här får kombinera mina erfarenheter av ledarskap, av samhällsfrågor, av att bygga upp organisationer och att vara konsult. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor erbjuda bolag och andra aktörer en unik genomgripande rådgivning, i en samtid där navigering i de politiska förutsättningarna och medielandskapet är viktigare än någonsin.” säger Nisha Besara.

Miltton Group är en internationell koncern med över 400 anställda och med kontor i Sverige, Finland, Baltikum, Bryssel, Ukraina och i Washington D.C. Miltton erbjuder heltäckande rådgivning, som möjliggörs av bolagets ambition att kombinera expertis från olika sektorer och samhällsbakgrund. Expertisen i Sverige spänner från politik, media, IR, kreativ marknadsföring samt datadrivna insikter.

”Vi är oerhört stolta och glada över att välkomna Nisha som VD hos oss på Miltton. Nisha har bred och djup kunskap om både det politiska och kommunikativa landskapet våra kunder behöver navigera inom, och är en entreprenör som får möjlighet att driva en modern verksamhet i framkant, där vi stärker rollen som affärspartner för våra kunder, säger Jesper Brandt, koncernchef för Miltton Sweden.

 

Mer information kontakta:

Nisha Besara
nisha.besara@miltton.com
+46 70-734 38 05