Efter ett lyckat samarbete under hösten 2017 väljer nu JC att teckna avtal med House of Friends för helåret 2018. 2017-års kampanj ”A Perfect Fit” hjälpte JC att öka sin butiksförsäljning med i totalt 12% och upp emot 30% i områden där man satsade extra på marknadsföring.

Det nya avtalet för 2018 innefattar kreativt arbete och produktion av all JC’s marknadsföring och fokus kommer ligga på digitala kanaler och social media. Målsättningen för uppdraget är att ytterligare öka butiksförsäljningen och att driva trafik till den nydesignade e-handelssajten – En design som arbetats fram av HofFs digitalbyrå True Friends.

Isak Strid Lindgren, kundansvarig på HofF kommenterar:

”Det är inspirerande att få jobba med kunder som har kommit till viktiga insikter om hur den nya världen inom marknadsföring fungerar och som ständigt är lyhörda och beredda att anpassa sig till nya möjligheter. JC har under det senaste året genomgott stora förändringar och är nu redo att på allvar möta den marknad på vilken de agerar. Att få hjälpa till på den resan är något som både jag personligen och hela House of Friends är väldigt glada över”

JC kommenterar:

”Vi är mycket nöjda med samarbetet med House of Friends. Som ett litet marknadsteam är det viktigt att byrån känns som en förlängd arm i det dagliga arbetet vilket jag tycker House of Friends bidrar med till JC. Vi är nöjda med resultaten av kampanjinnehållet och har fått bra gensvar på kampanjen ”Find Your Perfect Fit” som vi spinner vidare på under 2018 tillsammans med House of Friends.”

JC Pressbild

OM JC:

JC har varit närvarande på den nordiska marknaden och erbjudit kunder jeansplagg sedan 1963. Målsättningen är att skapa en plats där kunden känner sig hemma, en plats där mångårig erfarenhet av denim och service kombineras med det skandinaviska utseendet och dess värderingar. Läs mer om JC på: www.jc.se/om-oss

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION

Stefano di Martino

Stefano di Martino

COO, JC

Tel: 070-960 18 86‬

Magnus Widgren

Magnus Widgren

Koncernchef, HofF

Tel: 070-877 02 82
E-post: magnus.widgren@houseoffriends.se