Miltton Public Affairs Sweden hjälper ledning och beslutsfattare i näringslivet och organisationer att opinionsbilda och förändra. Detta inkluderar att hantera konflikter och kriser i komplexa frågor och uppdrag utifrån personliga relationer och unika erfarenheter.

Som politiker eller företagsledare befinner man sig ständigt i frontlinjen. Varje dag hanteras komplexa situationer med potentiellt stora konsekvenser. Vi har unika erfarenheter av det operativa, taktiska och strategiska arbetet med mål- och intressekonflikter såväl som återkommande kris- och mediahantering. Här kan vi på Miltton Public Affairs Sweden bidra med praktisk erfarenhet och kunskap från fronten.

Public Affairs

Våra rådgivare

Nisha Besara
Nisha Besara
CEO

+46 70 734 38 05

nisha.besara@miltton.com

Nisha Besara på LinkedIn

Nisha har en bred yrkesbakgrund från en rad olika sektorer, exempelvis politik, medier och kultur, och har även varit rådgivare inom public affairs. Hon har 15 års erfarenhet av att leda verksamheter inom privat och ideell sektor och delar sin tid mellan kunduppdrag och vd-rollen.

Niklas Nordström
Senior Advisor​

+46 (0)70 341 46 42

niklas.nordstrom@miltton.com

Niklas Nordström på LinkedIn

Niklas är en rutinerad opinionsbildare inom både politik och näringsliv. Åren 1995–99 var han förbundsordförande i SSU och 2006–2013 partner och konsult på Sveriges största PR-byrå och efter det blev han kommunstyrelsens ordförande i Luleå, ett uppdrag som han hade till 2019. Niklas har också varit ordförande för bland annat Business Sweden, Svenskt Flyg och Svenska Basketbollförbundet, samt lett och ingått i en rad statliga utredningar.

Laura Kyyrö
Laura Kyyrö
COO

+358 (0)50 375 72 92

laura.kyyro@miltton.fi

Laura Kyyrö på LinkedIn

Under sina 9 år på Miltton har Laura varit kundansvarig för flera nyckelkunder och internationella public affairs-uppdrag, särskilt inom områdena byggnad, fastigheter, stadsutveckling, hälsovård och läkemedel, mat och dryck och teknik, för att nämna några. Hon delar för närvarande sin tid mellan Helsingfors och Stockholm för att utveckla Milttons public affairs-erbjudande över hela Norden. Laura har också ett omfattande nätverk i det finska näringslivet och bland beslutsfattare.

Feffe Andersson
Fredrik Andersson
Senior Advisor

+46 (0)70 677 69 59

fredrik.andersson@miltton.com

Fredrik Andersson på LinkedIn

Fredrik är en av Sveriges främsta experter på strategisk kommunikation, public affairs och opinionsbildning. Han har ansvarat för och framgångsrikt drivit uppdrag under närmare 25 år inom det privata näringslivet, för statliga bolag, kommuner, organisationer samt myndigheter. Fredrik arbetar särskilt med strategi, rådgivning åt ledningar, krishantering och lobbying.

Elin Sköldulf
Senior Advisor Public Affairs

+46 (0)73 079 23 36

elin.skoldulf@miltton.com

Elin Sköldulf på LinkedIn

Elin hjälper kunderna att navigera i det nya politiska landskapet. Hon har de senaste tio åren arbetat åt Centerpartiet, de första åtta åren som politiskt sakkunnig i riksdagen och de senaste två åren som politiskt sakkunnig i Annie Lööfs partiledarstab.

Sofia Persson
Advisor Public Affairs

+46 (0)70 225 83 81

sofia.persson@miltton.com

Sofia Persson på LinkedIn

Sofia är lagspelaren med ett strategiskt djup som har huvudet på skaft och får saker och ting att hända. Hon kommer senast från PwC där hon har jobbat med kommunalrevision och projektledning, hon har även ett internship i ryggen från en annan ledande Public Affairs-byrå.​ Sofia har en Pol.kand med nationalekonomi som huvudområde vid Lunds universitet. Hon har också studerat vid University of Toronto där hon bland annat läste Economic Development och Political Economy.