Nytt traineeprogram på Miltton i Sverige

I Finland har Miltton under 10 års tid haft ett eget traineeprogram, och nu etableras ett liknande program även i Sverige. Under oktober 2022 börjar sju nyutexaminerade experter på Miltton för att under sex månader, inom ramen för detta avlönade traineeprogram, prova på hur det är att jobba som konsult inom Milttons olika affärsområden.

“För att stödja Milttons tillväxt och få in nya medarbetare är uppstarten av vårt svenska traineeprogram ett naturligt steg att ta. Speciellt eftersom vi redan har processer på plats och en lång erfarenhet från finska sidan. Vi var väldigt imponerade av alla sökanden, och ser fram emot att både stödja ungdomarna i deras utveckling och lära oss av deras perspektiv”, säger Jarkko Konttinen, Milttons vd i Sverige.

I Sverige kommer Miltton att ha trainees inom copywriting, marketing automation, performance marketing, corporate communications, strategi, PR och Public affairs. De flesta i trainee-gruppen har studerat digital media, företagsekonomi eller media, eller kommunikationsvetenskaper på kandidat- eller magisternivå.