Fysiska och virtuella evenemang

I den digitala eran blir det allt viktigare att mötas.

Meningsfulla möten och evenemang är viktiga, oavsett om de äger rum virtuellt eller fysiskt. Corona-pandemin har förändrat vår förståelse för effektiv interaktion och att vara sammankopplade med varandra. Eftersom vi blir allt mer medvetna om hur vi använder vår tid både online och offline, kan det skapa varaktiga och minnesvärda upplevelser som förenar människor och hjälper varumärken och organisationer att förbli relevanta. Allt detta skapar nya möjligheter och ansvar för att nå ut till olika människor – från media och influencers till anställda, strategiska partners, kunder och aktivister.

Vi erbjuder infrastrukturlösningar och planering för både digitala och virtuella event. Virtuella årsstämmor och konferenser genom vår hybridlösning Miltton contactless.

VÅRT ARBETSSÄTT

Med vår breda erfarenhet av evenemangsproduktion, från varumärkeslanseringar till stora nätverksevenemang, frukostseminarier och mässor, kan vi genomföra effektfulla evenemang för olika branscher och publik, även helt virtuellt. Vi kan ta hand om hela evenemanget, från idé till utförande, eller hjälpa dig med utvalda delar av processen, som att skapa presentationer eller bjuda in rätt deltagargrupp eller publik.

VÅRT TEAM

Med en unik kombination av expertis inom kommunikation, kreativitet, affärer, ledarskap och strategi kan vi erbjuda våra kunder ett team som verkligen förstår deras värld. Genom att handplocka våra experter kan vi alltid hitta den bästa kommunikationskompetensen för alla projekt. Med integrerade team kan vi se till att den övergripande bilden i varje kundrelation är tydlig och sammanhängande.

EVENEMANGSPLANERING

  • Koncept och strategi
  • Planering av till exempel PR-evenemang, interna evenemang, investerarevenemang och mässor
  • Experimentell marknadsföring

EVENEMANG ONLINE

EVENEMANGSINNEHÅLL

  • Evenemangsdesign och grafik
  • Företagspresentationer och storytelling
  • Presentationer och strategiska nyckelbudskap
  • Digitala tjänster och videor

GENOMFÖRANDE

Contact information

Vill du organisera ett evenemang?

Emmi Kalavainen
Producer, Miltton Contactless
+358 41 730 5622
emmi.kalavainen(a)miltton.com