En tid för förändringsbenägna och tryckta tidningar

Varje år under våren, bjuder vi in våra vänner, samarbetspartners, möjliga framtida kunder samt anställda, och alla de som är intresserade av Miltton att besöka vårt Helsingforskontor för att få veta vad vi har ägnat oss åt under året. Tyvärr var det inte möjligt i år.

Coronaviruset har tvingat oss att hålla avståndet, och vi har lärt oss hur mycket vi betyder för varandra. Våra kontor må vara tomma, men våra bredband går varma av aktivitet. Förändring är på gång. Och förhoppningsvis ett stort möte på riktigt i en inte allt för avlägsen framtid. För att vi inte kan ha ett live event just nu, beslutade vi oss för att trycka en tidning.

Med detta magasin, för vi samman och sätter ljuset på de som vill förändra, på människor och phenomena från olika samhälleliga, professionella och affärsmässiga kontexter. Vi hoppas att du tar en paus från din skärm och dyker in i äventyret kring det nya Norden och vidare, tillsammans med personer hos oss, kunder, samarbetspartners och vänner – du kanske till och mer hittar dig själv bland dessa sidor.

Vårt syfte är att ge kraft åt de som vill förändra.

Säkra ditt ex. av den tryckta Changemaker magazine genom att skicka din adress till www.milttonevents.com eller läs the Changemaker magazine in PDF format >>