Projektledare

 

Är du en skicklig projektledare med reklamkunnande och några års arbetslivserfarenhet? Då söker vi dig till en viktig och utvecklande roll med stora möjligheter.

Som vår nya projektledare på Miltton kommer du att vara med och ta fram kampanjer, koncept och kommunikationslösningar för några av marknadens främsta varumärken. Du kommer också vara den som leder, planerar och strukturerar arbetet för en av våra största kunder. Till din hjälp har du 60 kreativa, talangfulla och alldeles underbara kollegor (även många av oss just nu jobbar hemifrån). På våra Miltton-kontor runt om i världen har du dessutom ytterligare 350 kommunikationsexperter att tillgå – och det finns definitivt karriärmöjligheter utomlands, om du skulle vara intresserad av det.

För den rollen vi söker tänker vi oss att du har:

  • arbetat som projektledare med reklamuppdrag inom någon typ av byråverksamhet. Kanske är du just nu på ditt första eller andra jobb.
  • en projektledarutbildning möjligen från Berghs eller liknande.
  • erfarenhet av att leda arbetet i projektgrupper där du är delaktig i den kreativa processen.
  • vana att prata med och lyssna till kundens önskemål och förmåga att bygga kundrelationer.
  • kontroll på tidplaner och tar ansvar för att leveranser uppfyller satta krav.
  • möjlighet att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift (finska är ett plus).

 

Självklart är du en person med positiv attityd och peppande driv som smittar av sig på dina kollegor. Du har öron och ögon på vakt för vad som händer i vår omvärld och letar alltid efter nya spännande samarbetsmöjligheter med kunder. Du är också bra på att administrera och kontrollera – och att ställa krav, både mot kollegor och kunder, så att leveranser alltid håller hög kvalitet.

Är det du i ett nötskal? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev inklusive löneanspråk till cecilia.adolfsson@miltton.com så snart som möjligt, dock senast 30/9. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta christel.hedin@miltton.com.